Last

Si t'i shikoni ndeshjet e futbollit HD në Android? 👍📲


Portali Live Futboll BST ju dedikon këtë artikull të gjithë fansave të futbollit që kanë dëshirë t'i shikojnë ndeshjet në HD, ndiqni hapat më poshtë.
1. Instaloni Ace Stream nga Google Play Store: KËTU. 2. Instaloni MX Player ose VLC Player po ashtu nga Google Play Store! Tani drejtohuni në këto faqe dhe i gjeni linqet për ti hapur me Ace Stream!
1. https://livesport.ws/en
2. http://livetv.sx/enx/
Si shembull që t'ua demonstrojmë kemi zgjedhur faqen https://livesport.ws/en pasi është më e lehtë për përdorim. Linkun e gjeni duke zgjedhur opsionin ''Watch'' në ndeshjen që dëshironi ta shikoni. Sigurohuni që linku është për Ace Stream si në foton më poshtë:


Dhe pasi të klikoni Watch, hapet Ace Stream, pas kësaj si player zgjedhni VLC ose MX Player dhe ajo starton, mbushet 100% e shfaqet ndeshja në HD. Nëse ndodhë që nuk hapet ndonjë link, atëherë ndërrojeni. Për çdo problem na shkruani në komente. Shikim të këndshëm!

Ndajeni me shokët tuaj, pasi sigurisht edhe ata dëshirojnë shumë që të mësojnë këtë!