Last

E dhimbshme/ Vdes pas aksidentit biznesmeni shqiptar, baba i dy fëmijëve (FOTO)


28-vjeçari shqiptar, Manuel Qehaj ka h.umbur jetën trag.jikisht dje në spitalin e Cisanello në Itali pas një aksi.denti të pësuar ditën e premte.

Aksi.denti i rëndë që i kushtoi jetën shqiptarit ndodhi në kryqëzimin midis rrugës Pratale dhe Calcesana.


Kryqëzim ky i ndodhur vetëm pak metra larg restoratit “La Greppia” që shqiptari kishte në pronësi prej disa muajsh.

28-vjeçari shqiptar la pas gruan dhe dy fëmijët e tij të vegjël. Ndërkohë het.uesit po vijojnë punën për zbardhjen e plotë të aksi.dentit ndërsa nesër pritet që familja të tërheqë trupin e të ndj.erit për t’i dhënë lamtumirën e fundit.

28-vjeçari shqiptar, Manuel Qehaj ka h.umbur jetën trag.jikisht dje në spitalin e Cisanello në Itali pas një aksi.denti të pësuar ditën e premte.

Aksi.denti i rëndë që i kushtoi jetën shqiptarit ndodhi në kryqëzimin midis rrugës Pratale dhe Calcesana.

Kryqëzim ky i ndodhur vetëm pak metra larg restoratit “La Greppia” që shqiptari kishte në pronësi prej disa muajsh.

28-vjeçari shqiptar la pas gruan dhe dy fëmijët e tij të vegjël. Ndërkohë het.uesit po vijojnë punën për zbardhjen e plotë të aksi.dentit ndërsa nesër pritet që familja të tërheqë trupin e të ndj.erit për t’i dhënë lamtumirën e fundit.