Qëndroi 7 vite në koma, trondit mjekët me fjalët që thotë kur zgjohet - News48

Header Ads

Qëndroi 7 vite në koma, trondit mjekët me fjalët që thotë kur zgjohet


Landon Whitley qëndroi në k.oma të thellë për 7 vite me radhë. Ai ra në k.oma për shkak të një aksi denti të tme rrshëm teksa udhëtonte me prindërit e tij. Ata h umbën të dy jetën në vend.

Djali mori go.ditje të shumta në kokë dhe enjta që pësoi bëri që mjekët të kishin shumë pak shpresa se ai mund të zgjohej.


Për mjekët ka qenë një mr ekulli zgjimi i tij, madje ata kanë ngelur të tr.onditur nga fjalët që djali ka thënë kur është zgjuar.

“E di qe mami dhe babi im kane vde kur,une isha ne qiell dhe i takova,ato me thane tani eshte koha qe ti te zgjohesh” eshte shprehur Landon.

Landon Whitley qëndroi në k.oma të thellë për 7 vite me radhë. Ai ra në k.oma për shkak të një aksi denti të tme rrshëm teksa udhëtonte me prindërit e tij. Ata h umbën të dy jetën në vend.

Djali mori go.ditje të shumta në kokë dhe enjta që pësoi bëri që mjekët të kishin shumë pak shpresa se ai mund të zgjohej. Për mjekët ka qenë një mr ekulli zgjimi i tij, madje ata kanë ngelur të tr.onditur nga fjalët që djali ka thënë kur është zgjuar.

“E di qe mami dhe babi im kane vde kur,une isha ne qiell dhe i takova,ato me thane tani eshte koha qe ti te zgjohesh” eshte shprehur Landon.


Powered by Blogger.