Last

Shqiptari bëhet i fortë me policin e Zvicrës pastaj thotë “oj gru më mytën” (Video ekskluzive)


P.olicia zvicerane kishin shkuar në derë të një shqiptari, e ky nuk i priti shumë qetë.

Në videon që i kanë dërguar Gazetës Express, banoi shqiptar në Zvicër shihet teksa debaton ash.për me një nga p.olicët zviceran.


Më vonë, P.olici vendos ta ndal shqiptarin, dhe kjo duket sikur arr.estim i dhun.shëm.

Më pas shqiptari thërret gruan e tij duke i thënë ‘oj grua më mb ytën”.

P.olicia zvicerane kishin shkuar në derë të një shqiptari, e ky nuk i priti shumë qetë.

Në videon që i kanë dërguar Gazetës Express, banoi shqiptar në Zvicër shihet teksa debaton ash.për me një nga p.olicët zviceran.

Më vonë, P.olici vendos ta ndal shqiptarin, dhe kjo duket sikur arr.estim i dhun.shëm.

Më pas shqiptari thërret gruan e tij duke i thënë ‘oj grua më mb ytën”.SHIKO VIDEON KËTU