Totti: “Unë kurrë nuk e fitova ‘Topin e Artë’, por ndoshta do ta fitoj çmimin Oskar” - News48

Header Ads

Totti: “Unë kurrë nuk e fitova ‘Topin e Artë’, por ndoshta do ta fitoj çmimin Oskar”


Ish kapiteni i Romës, Francesco Totti i ka folur Gazzetta dello Sport për dokumentarin që sapo është lëshuar në treg e që ka të bëjë me karrierën e tij.

Totti ka një vit që është larguar nga futbolli – pas një karriere të bujshme në skuadrën e Romës.


Pasi FIFA dhe UEFA nuk arritën t’i bënin një nderë të madh, t’i dhuronin “Topin e Artë”, Totti është shpërblyer me një dokumentar të përgatitur për të – për përvojën e tij në sportin profesionist.

“Nuk kam mundur të fle nga emocionet sonte – ka qenë pothuajse tridhjetë vite që kur kam qenë këtu, çuditshëm, kurrë nuk kam fituar Topin e Artë, por ndoshta do të fitoj një Oskar”.

Powered by Blogger.