Last

“Unë e mbyta beben”, kjo nënë ka një mesazh të rëndësishëm pas vdekjes së foshnjës së saj

Jillian Johnson dhe burri i saj Jarrod, u gëzuan fort kur iu lindi djali i tyre, por shumë shpejt gëzimi u kthye në tragjedi kur fëmija u sëmurë rëndë.

Djali Landon vd.iq vetëm 19 ditë pas lindjes dhe shkaku i v.dekjes e shkatërroi nënën, shkruan Daily Mail


Ndonëse nxituan ta dërgojnë në spital, gjithçka kishte marr fund kur mjekët i thanë nënës se fëmija ishte dehidruar pasi nuk po thithte qumësht nga gjiri i saj.

Jillian mendonte se qumështi i gjirit ishte i pazëvendësueshëm për beben, por tani dëshiron të ndergjegjesoje nënat tjera se ka edhe alternativa të tjera.

“Jeta nuk është më e njëjtë pas v.dekjes së Landonit. Ka një vrimë të madhe në zemrën time. Të gjitha nënat kemi besuar se vetëm ushqyerja me gji është e mirë për fëmijën”, ka deklaruar ajo.

“Vd.ekja e tij ishte 100 për qind e parandalueshme. Nuk ka asnjë arsye tjetër që ai nuk jeton më, përveç dështimit tonë si prindër”, ka shtuar ajo.

Jillian Johnson dhe burri i saj Jarrod, u gëzuan fort kur iu lindi djali i tyre, por shumë shpejt gëzimi u kthye në tragjedi kur fëmija u sëmurë rëndë.

Djali Landon vd.iq vetëm 19 ditë pas lindjes dhe shkaku i v.dekjes e shkatërroi nënën, shkruan Daily Mail.

Ndonëse nxituan ta dërgojnë në spital, gjithçka kishte marr fund kur mjekët i thanë nënës se fëmija ishte dehidruar pasi nuk po thithte qumësht nga gjiri i saj.


Jillian mendonte se qumështi i gjirit ishte i pazëvendësueshëm për beben, por tani dëshiron të ndergjegjesoje nënat tjera se ka edhe alternativa të tjera.

“Jeta nuk është më e njëjtë pas v.dekjes së Landonit. Ka një vrimë të madhe në zemrën time. Të gjitha nënat kemi besuar se vetëm ushqyerja me gji është e mirë për fëmijën”, ka deklaruar ajo.

“Vd.ekja e tij ishte 100 për qind e parandalueshme. Nuk ka asnjë arsye tjetër që ai nuk jeton më, përveç dështimit tonë si prindër”, ka shtuar ajo.