VIDEO/ S’ka hajgare me Policinë e Kosovës, shikoni momentin se si ua largon serbëve kamionin nga rruga - News48

Header Ads

VIDEO/ S’ka hajgare me Policinë e Kosovës, shikoni momentin se si ua largon serbëve kamionin nga rruga


Njësia Speciale e P*olicisë së Kosovës ka a*rrestuar një numër të madh të p*olicëve serbë të d*yshuar në përfshirje në k*rim të o*rganizuar dhe k*ontrabandë.

Pas këtyre a*rrestimeve, serbë lokal kanë bllokuar rrugët në veri të vendit.


Mirëpo, Njësia Speciale e Kosovës kësaj radhe nuk ka lejuar këto lojëra të f*ëlliqura të serbëve ndaj shtetit tonë.

Shikoni pamjet e siguruara nga Indeksonline, momenti kur f*orcat p*olicore largojnë një kamion:
Powered by Blogger.