Të h.umbasësh një person të dashur mund të jetë një nga eksperiencat më të padëshirueshme nga të gjithë, sidomos kur dh.imbja nuk do që të ikë.

Ky është rasti i Sierrës, një adoleshente e cila h.umbi babain e saj teksa ishte në detyrë, në policinë lokale.


Vajza kurrë nuk e harronte babain e saj dhe gjithmonë e vizitonte në va.rrin e tij. Për katër vite me radhë vajza i linte lule dhe letra, ku i shprehte ndjenjat.

Pas katër vitesh, atëherë kur Sierra kishte mbrëmjen e saj të maturës shkon në va.rrin e tij për ta bërë të ndihet krenar dhe realizoi një foto së bashku me të dashurin. Të dashurit të Sierrës i cili ka mamanë police, i shkoi në mendje që të organizonte një ho.mazh në nder të babait të Sierrës dhe për ta motivuar këtë të fundit më shumë.

Kur Sierra shkon në va.rrin e të atit, kurrë nuk e mendonte se do të përballej me një su.rprizë të madhe. Miq të babait të saj ndodheshin atje dhe të gjithë e mirëpritën Sierrën për ta uruar dhe për t’i dhënë më shumë kurajë.Previous Next