Last

Djali shkon për të njohur prindërit e të dashurës, por “i bie tavani mbi kokë” kur meson se…


Ky rast është me të vërtetë i pabes.ueshëm dhe është bërë vi ral në pak kohë i publikuar.

Kur jetoni në një vend të vogël mund të përballeni shpesh me ish të dashurën/in. Por për këtë djalë, ishte veçanërisht e vështirë kur e kuptoi kishte f*jetur me nënën e të dashurës së tij.


21-vjeçari zbuloi se disa muaj më parë kishte shkuar në një lokal ku ishte t*akuar me nënën e të dashurës. Ata biseduan dhe shkëmbyen numrat me njëri-tjetrin. Por pak javë më vonë, u takua sërish. Këtë herë biseduan më shumë dhe përfunduan duke k*aluar n*atën së bashku.

Pas natës që kaluan së b*ashku 21-vjeçari nuk e takoi më gruan. Më pas u njoh me një vajzë 19-vjeçare, që e njohu në Tinder. Gjithçka po shkonte mirë derisa erdhi momenti për të takuar prindërit e saj.

Ai u ftua për darkë në shtëpinë e tyre por u bef.asua nga çfarë zbuloi. 21-vjeçari u përball me të njëjtën shtëpi ku kishte bërë d*ashuri me gruan. Ai i tregoi të dashurës së kishte f*jetur më nënën e saj dhe e dashura u tr.ondit nga lajmi. Çifti vendosi të mos takoheshin më. Djali zbuloi ngj.arjen në një postim në Reddit ndërsa theksoi se ish e dashura e vlerësoi që i tha të vërtetën.

Ky rast është me të vërtetë i pabes.ueshëm dhe është bërë vi ral në pak kohë i publikuar.

Kur jetoni në një vend të vogël mund të përballeni shpesh me ish të dashurën/in. Por për këtë djalë, ishte veçanërisht e vështirë kur e kuptoi kishte f*jetur me nënën e të dashurës së tij.


21-vjeçari zbuloi se disa muaj më parë kishte shkuar në një lokal ku ishte t*akuar me nënën e të dashurës. Ata biseduan dhe shkëmbyen numrat me njëri-tjetrin. Por pak javë më vonë, u takua sërish. Këtë herë biseduan më shumë dhe p*ërfunduan duke kaluar n*atën së bashku.

Pas natës që kaluan së bashku 21-vjeçari nuk e takoi më gruan. Më pas u njoh me një vajzë 19-vjeçare, që e njohu në Tinder. Gjithçka po shkonte mirë derisa erdhi momenti për të takuar prindërit e saj.

Ai u ftua për darkë në shtëpinë e tyre por u bef.asua nga çfarë zbuloi. 21-vjeçari u përball me të njëjtën shtëpi ku kishte bërë dashuri me gruan. Ai i tregoi të dashurës së kishte f*jetur më n*ënën e saj dhe e dashura u tr.ondit nga lajmi. Çifti vendosi të mos takoheshin më. Djali zbuloi ngj.arjen në një postim në Reddit ndërsa theksoi se ish e dashura e vlerësoi që i tha të vërtetën.