Last

E TRISHTË/ Prindërit e harruan në makinë për 16 orë, vdes vogëlushja 11-muajshe


Një vajzë e vogël ka ndë.rruar je.të vetëm pak ditë pas ditëlindjes së saj së parë pasi u la për orë të tëra e mbyllur në një makinë. Ngj.arja e rë ndë ka ndodhur në St Louis, Missouri, ndërsa rapor.tohet se vajza e vogël u la në makinë për 16 orë.


J. E u gjet pa shenja je.te në pjesën e pasme të makinës së prindërve të saj nga gjyshja të dielën pasdite. Besohet se ajo ishte lënë në makinë nga nëna dhe babai vonë të shtunën, pasi u kthyen në shtëpinë e tyre pas një mbrëmjeje jashtë.

Temperaturat në Shën Luis atë ditë ishin 26 gradë Celsius dhe duhet të kishin qenë shumë më të larta brenda makinës. Kur mjekët arritën në vendin e ngj.arjes, vogëlushja nuk merrte më fr ymë dhe ishte i pamundur shpëtimi i saj.

Policia ka nisur një h.etim për zbulimin e detajeve të tjera rreth ngj.arjes së rëndë. Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania.


Një vajzë e vogël ka ndë.rruar je.të vetëm pak ditë pas ditëlindjes së saj së parë pasi u la për orë të tëra e mbyllur në një makinë. Ngj.arja e rë ndë ka ndodhur në St Louis, Missouri, ndërsa rapor.tohet se vajza e vogël u la në makinë për 16 orë.

J. E u gjet pa shenja je.te në pjesën e pasme të makinës së prindërve të saj nga gjyshja të dielën pasdite. Besohet se ajo ishte lënë në makinë nga nëna dhe babai vonë të shtunën, pasi u kthyen në shtëpinë e tyre pas një mbrëmjeje jashtë.Temperaturat në Shën Luis atë ditë ishin 26 gradë Celsius dhe duhet të kishin qenë shumë më të larta brenda makinës. Kur mjekët arritën në vendin e ngj.arjes, vogëlushja nuk merrte më fr ymë dhe ishte i pamundur shpëtimi i saj.

Policia ka nisur një h.etim për zbulimin e detajeve të tjera rreth ngj.arjes së rëndë. Burimi:Mail Online|Përktheu dhe përshtati:JOQ Albania