Header Ads

Kam jetuar për 17 vite mes gënjeshtrave, kjo vajzë flet për braktisjen nga nëna e saj


Ajo është një nga moderatoret më të njohura në Kosovë, një vajzë e talentuar të cilës i janë besuar shumë projekte të njohura televizive e cila spikat gjithashtu për sharmin që e karakterizon,


mirëpo përtej buzëqeshjes së zakonshme duket se Saranda Hoxha, njohur ndryshe si Sasa, ka një kalvar vua jtjesh mbi shpinë.

E ftuar së fundmi në ‘’Ftesë në 5” ajo ka zbuluar se jeta është treguar gjithmonë e pa drejtë me të. Ajo është bra ktisur nga e ëma, si dhe para dy vitesh është diag nostikuar me një sëm undje të rrallë, hemangioma, që e kanë vetëm 16 persona në botë. Fatmirësisht, Sasa mundi të mbij etojë. Megjithatë, nuk ka qenë vetëm sëmu ndja sfida që Sasës i është dashur të kalojë në jetë. Asaj i ka munguar ajo që shumë fëmijë të tjerë e kanë: mamaja biologjike.

“Jeta nuk ka qenë e mirë me mua, asnjëherë, me thënë të drejtën”, e nisi Sasa rrëfimin e saj. ‘’Jam fryt i një lidhjeje jasht ëmartesore, e thënë më ndryshe mamaja ime ka qenë e dashura jashtë martese e babait. Ajo më brak tisi, dhe më la të jetoja tek shtëpia e gjyshes dhe gjyshit. Unë u rrita me vëllanë, motrën që ishte në shtëpi dhe nje rkën, së cilës s’i them dot as nje rkë, pasi për 17 vite me radhë mendoja se ajo është nëna ime.”

”Jam takuar vetëm një herë me mamanë dhe ku rrë më. Në momentin kur e takova, e ndjeva ngrohtësinë e nënës. Por kur tjetri nuk e ndjen ngro htësinë e fëmijës, nuk ka vlerë. Ajo le të vazhdojë jetën e saj, unë timen,

jam shumë e lumtur që nuk jam me të.”-përfundoi ajo.


Ajo është një nga moderatoret më të njohura në Kosovë, një vajzë e talentuar të cilës i janë besuar shumë projekte të njohura televizive e cila spikat gjithashtu për sharmin që e karakterizon, mirëpo përtej buzëqeshjes së zakonshme duket se Saranda Hoxha, njohur ndryshe si Sasa, ka një kalvar vua jtjesh mbi shpinë.

E ftuar së fundmi në ‘’Ftesë në 5” ajo ka zbuluar se jeta është treguar gjithmonë e pa drejtë me të. Ajo është bra ktisur nga e ëma, si dhe para dy vitesh është diag nostikuar me një sëm undje të rrallë, hemangioma, që e kanë vetëm 16 persona në botë. Fatmirësisht, Sasa mundi të mbij etojë. Megjithatë, nuk ka qenë vetëm sëmu ndja sfida që Sasës i është dashur të kalojë në jetë.


Asaj i ka munguar ajo që shumë fëmijë të tjerë e kanë: mamaja biologjike.

“Jeta nuk ka qenë e mirë me mua, asnjëherë, me thënë të drejtën”, e nisi Sasa rrëfimin e saj. ‘’Jam fryt i një lidhjeje jasht ëmartesore, e thënë më ndryshe mamaja ime ka qenë e dashura jashtë martese e babait. Ajo më brak tisi, dhe më la të jetoja tek shtëpia e gjyshes dhe gjyshit. Unë u rrita me vëllanë, motrën që ishte në shtëpi dhe nje rkën, së cilës s’i them dot as nje rkë, pasi për 17 vite me radhë mendoja se ajo është nëna ime.”

”Jam takuar vetëm një herë me mamanë dhe ku rrë më. Në momentin kur e takova, e ndjeva ngrohtësinë e nënës. Por kur tjetri nuk e ndjen ngro htësinë e fëmijës, nuk ka vlerë. Ajo le të vazhdojë jetën e saj, unë timen,

jam shumë e lumtur që nuk jam me të.”-përfundoi ajo.


Powered by Blogger.