Kjo grua përgatiti mëngjes për fëmijët e saj dhe i vrau ato me një gabim që të gjithë ne e bëjmë. Shpërndajeni këtë sa më parë! - News48

Header Ads

Kjo grua përgatiti mëngjes për fëmijët e saj dhe i vrau ato me një gabim që të gjithë ne e bëjmë. Shpërndajeni këtë sa më parë!


Josefina, një nënë e dy fëmijëve, u zgjua herët një ditë dhe shkoi në treg për të marrë ushqime për mëngjes. Ajo vendosi të përgatiste një mëngjes të shëndetshëm për fëmijët e saj. Agustin (8 vjeç) dhe Maria (6 vjeç), nuk e hanin ushqimin në shkollë, ndaj ajo u gatuante vetë në shtëpi.


Ajo bëri disa tortija me vezë dhe proshutë. Shërbeu dhe lëng portokalli dhe mëngjesi ishte gati.

Ajo i dërgoi në shkollë dhe 2 orë më vonë mori një mesazh tronditës që fëmijët e saj ishin rrugës për në spital.

Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë. Ai është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët që në mëngjes. E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante. Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.

Fëmijët e saj v*diqën fatkeqësisht, ndaj jini të kujdesshëm të shmangni këto gjëra që rrezikojnë shëndetin e familjarëve tuaj. Hiqni dorë nga telefoni kur gatuani!


Josefina, një nënë e dy fëmijëve, u zgjua herët një ditë dhe shkoi në treg për të marrë ushqime për mëngjes. Ajo vendosi të përgatiste një mëngjes të shëndetshëm për fëmijët e saj. Agustin (8 vjeç) dhe Maria (6 vjeç), nuk e hanin ushqimin në shkollë, ndaj ajo u gatuante vetë në shtëpi.

Ajo bëri disa tortija me vezë dhe proshutë. Shërbeu dhe lëng portokalli dhe mëngjesi ishte gati.

Ajo i dërgoi në shkollë dhe 2 orë më vonë mori një mesazh tronditës që fëmijët e saj ishin rrugës për në spital.

Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një bakteri të quajtur salmonelë. Ai është i pranishëm në ushqime dhe shkatërron organet e fëmijëve.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bakteri ishte marrë nga fëmijët që në mëngjes. E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante. Telefonat përmbajnë baktere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pasoja fatale për shëndetin.

Fëmijët e saj v*diqën fatkeqësisht, ndaj jini të kujdesshëm të shmangni këto gjëra që rrezikojnë shëndetin e familjarëve tuaj. Hiqni dorë nga telefoni kur gatuani!Powered by Blogger.