Last

Ky është 18 vjeçari nga Kosova që vdiq tragjikisht në Gjermani (Foto)


E dhimbshme, i riu kosovar v.des në Gjermani, ra në lum, kur po luante futboll!

Një rast tjetër t.ragjik ka ndodhur këtë javë në Gjermani.

Indeksonline mëson se i riu, Argjend Çitaku është gjetur pa ndjenja në rajonin ku po jetonte.


H.etimet dhe d.yshimet e para tregojnë se kosovari ka rënë në një lum afër fushës ku po luante futboll.

Indeksonline mëson se 18 vjeçari është nga fshati Runik i Skënderajit. Bëhet e ditur se trupi i të ndjerit ka arritur në Kosovë dhe se sot u bë v.arrimi i tij./Indeksonline/

Sot iu dha lamtumira e fundit 18 vjeçarit nga Kosova që v.diq t.ragjikisht në Gjermani

Para 5 ditësh në Gjermani një i ri nga Kosova ka rënë në ujë duke luajtur futboll.

Argjend Çitaku nga fshati Çitak i komunës së Skenderajit, para pesë ditësh duke luajtur futboll, pasi topi i kishte rënë në ujë, kishte kërcyer për ta kapur dhe nga ai moment ka qenë i zhdukur.

Ndërkohë që dje është gjetur trupi i pajetë i tij.

V.arrimi i tij u bë sot në ora 17:00 në v.arrezat e fshatit Çitak.

E dhimbshme, i riu kosovar v.des në Gjermani, ra në lum, kur po luante futboll!

Një rast tjetër t.ragjik ka ndodhur këtë javë në Gjermani.

Indeksonline mëson se i riu, Argjend Çitaku është gjetur pa ndjenja në rajonin ku po jetonte.


H.etimet dhe d.yshimet e para tregojnë se kosovari ka rënë në një lum afër fushës ku po luante futboll.


Indeksonline mëson se 18 vjeçari është nga fshati Runik i Skënderajit. Bëhet e ditur se trupi i të ndjerit ka arritur në Kosovë dhe se sot është bërë v.arrimi i tij./Indeksonline/

Sot iu dhaa lamtumira e fundit 18 vjeçarit nga Kosova që v.diq t.ragjikisht në Gjermani

Para 5 ditësh në Gjermani një i ri nga Kosova ka rënë në ujë duke luajtur futboll.

Argjend Çitaku nga fshati Çitak i komunës së Skenderajit, para pesë ditësh duke luajtur futboll, pasi topi i kishte rënë në ujë, kishte kërcyer për ta kapur dhe nga ai moment ka qenë i zhdukur.

Ndërkohë që dje është gjetur trupi i pajetë i tij.

V.arrimi i tij u bë sot në ora 17:00 në v.arrezat e fshatit Çitak.