Last

Ky është 6-vjeçari që u vra nga vëllai i tij në Deçan (Foto)


Djali 6 vjeç D.Ç nga fshati Berliq i Deçanit u v.ra me ar.më zja.rri në veturën e babait të tij, ku edhe ndodhej ar.ma që besohet se është me leje. Gazeta Express ka mësuar nga burimet e saja në hetuesi se babai i të miturit punon në një institucion financiar që merret me transfere parash dhe kjo është arsyeja pse ai e mbante ar.mën në veturë.


Kosova është tron ditur sot nga vd ekja tra gjike e gjashtë vjeçarit. Policia dhe Prokuroria nuk e di ende nëse 6 vjeçari u v.ra nga vëllai i tij 8 vjeçar. Egziston edhe dyshimi tjetër se vik.tima gjatë lojës me ar.më zj arri ka mundur ta shkrep edhe vetë plumbin. Për ta sqaruar përfundimisht këtë situatë, prokuroria po pret raportin e obduksionit.

Për tra gjedinë në Berliq të Deçanit, Gazeta Express ka mësuar detaje të reja, përmes një burimi të besueshëm.

“Rasti dyshohet se ka ndodh brenda veturës, ku fëmijët kanë qenë duke lozur në veturën e prindit të tyre. Brenda veturës ka qenë edhe ar.ma e cila besohet se është me leje. Prindi e mban ar.mën me vete sepse punon në një institucion që transferon para”, tha ky burim.

Nuk dihet ende nëse prindi i 6 vjeçarit është marrë në pyetje nga policia dhe prokuroria sepse ai ndodhet në gjendje të rëndë emocionale.

I mituri ka marrë lëndime vd.e.kjeprurëse nga ar.ma e zja.rrit në kokë. Vd.ek.jen e tij e ka konfirmuar ekipi i emergjencës, ndërsa për rastin në fjalë ka folur zëdhënësi i Prokurorisë së Pejës, Shkodran Nikçi.

“Prokurororja ka dalë në vend të ngjarjes së bashku me njësitet relevante policore ku janë ndërmarrë fillimisht veprimet e nevojshme.


Trupi i pajetë i fëmiut me urdhër të p-rokuororit të shtetit është dërguar për o-bdukim. Lidhur me rrethanat e këtij rasti jemi në pritje të raportit të a-utopsisë”, tha Nikçi për Gazetën Express.

“Nuk dihen ende rrethanat si ka v.dek.ur fëmiu, jemi në pritje të raportit të a-utopisë” përfundoi Nikçi Nikçi.

Ar.ma me të cilën d-yshohet se ndodhi vr.asj.a është konfiskuar nga p-olicia. Deri më tani h-etuesia tha se rasti d-yshohet se ndodhi nga pakujdesia.

Ngjarje t-ragjike në Deçan, 8 vjeçari v.ret vëllanë më të vogël

L-ëndime vde-kjeprurëse ka marrë në kokë 6 vjeçari D.Ç nga fshati Berliq i Deçanit. Deri më tani p-rokuroria dhe p-olicia nuk e dinë nëse në drejtim të tij nga pakujdesia ka shkrepur vëllai i tij 8 vjeçar apo vetë vikt-ima gjatë kontaktit me ar-më. Gazeta Express mëson nga burimet e saja në hetuesi se ar-ma ka qenë me leje.

D-yshimet e para të h-etuesisë thonë se t-ragje dia ka ndodhur për shkak të pakujdesisë. Megjithatë, vde-kjen e të m-iturit e ka konfirmuar p-olicia dhe pro-kuroria, trupi i vikt-imës është dërguar në o-bduksion për t’i sqaruar rrethanat e vd-ekj-es.

P-olicia jep detaje për vr.asjen e 6-vjeçarit në Deçan

P-olicia e Kosovës ka konfirmuar rastin e ndodhur mbrëmë në Berliq, ku ka mbetur i v-dekur një 6-vjeçar.


Siç ka mësuar Indeksonline, 6-vjecari, D.Ç është q-ëlluar me a-rmë nga vëllai i tij, 8 vjeçar.

Driton Rugova, zëdhënës i P-olicisë për rajonin e Pejës, ka bërë të ditur se v-iktima fillimisht nga l-ëndimet e marra është dërguar për t-rajtim në Spitalin e Pejës, ku edhe një orë më vonë ka ndërruar jetë.

Rugova ka bërë të ditur se h-etimet për zbardhjen e rastit janë ende duke vazhduar.

“Mbrëmë rreth pres 19 e 20, P-olicia është informuar se një fëmijë është l-ënduar në fshatin Berliq të komunës së Deçanit dhe është dërguar për trajtim në Spitalin e Pejës. Pas arritjes së njësive në s-pital është kuptuar se personi i l-ënduar është rreth 6 vjeç dhe se është në kujdes të mjekësve. Derisa rreth orës 20 e 30 ekipi mjekësor ka njoftuar se 6 vjeçari nuk ka arritur që t’i përballoj p-lagët e marra. Në vend të ngjarjes kanë dalë njësitet p-olicore dhe pr-okurori, derisa me urdhër të pro-kurorit trupi është dërguar për o-bduksion”, tha Rugova për Indeksonline.

“D-yshohet se 6-vjecari është l-ënduar me a-rmë z-jarri, rasti është duke u trajtuar si ‘H-etim i V-rasjes’, ende nuk dihet për rrethanat e ndodhjes së rastit”. /Indeksonline/