Last

Burnley - Man Utd | Live 🔴

Mësohet shuma që Juventus do të paguajë për De Ligt


Mbrojtësi holandez Matthijs De Ligt, do t’i kushtojë Juventusit 67 milionë euro.

TuttoSport pretendon se Juventus do të paguajë deri në 67 milionë euro për 19 vjeçarin e shumëkërkuar .

Gazeta shpjegon se Juventus janë në proces të finalizimit të një marrëveshje për 67 milionë euro, dhe 13 milionë euro tjera bonuese bazë të arriturave .


Në anën tjetër, De Ligt do të përfitojë 7.5 milionë euro në sezon, duke nënshkruar deri në vitin 2024. Paga vjetore e holandezit do të rritet deri në 12 milionë euro, në varësi të objektiveve që përmbushen.

Përndryshe interesim të madh për De Ligt kanë shprehur edhe Barcelona dhe PSG.