Last

Burnley - Man Utd | Live 🔴

Pamje: Këta janë dy të rinjët që humbën jetën sot në Suherakë - Detaje të reja


Arianit Bytyqi, 26 vjeçar dhe Gentrit Gallopeni, 20 vjeç janë dy personat që kanë n*dërruar jetë si pasojë e r*ënies në një humnerë në autostradën “Ibrahim Rugova”, percjell Dardania Press.


Sipas njoftimit të Policisë së Kosovës, në momentin që kanë kaluar mburojën e trasesë së parë të autostradës dhe duke tentuar të kalojnë në trasenë tjetër kanë r*ënë në humnerë pasi që hapësira në mes dy traseve është afër 3 metra. Që të dy ishin kondukterë në kompaninë e autobusëve “Sharr Travel”.

Arianit Bytyqi dhe Gentrit Gallopeni janë dy të rinjtë që humbën jetën në autostradën “Ibrahim Rugova”, në orët e para të mëngjesit. Ata dyshohet se vd,iqën derisa provuan që të kalojnë hapësirën 3 metërshe që ndan autostradën. Për vd,ekjen e tyre ka njoftuar edhe agjencia “Sharr Travel”, të cilët u kanë shprehur ngushëllime familjarëve, raporton Express. Në orët e para të mëngjesit dy punëtorë të një kompanie që ofron shërbime udhëtimi brenda dhe jashtë Kosovës kanë r*ënë në humnerë derisa po tentonin që të kalonin nga njëra trase në tjetrën në autostradën “Ibrahim Rugova”.

Arianit Bytyqi dhe Gentrit Gallopeni dyshohet se vd,iqën derisa provuan ta kalonin hapësirën 3 metërshe në mes të dy traseve, duke r*ënë në h*umnerë. “Në momentin që kanë kaluar mburojën e trasesë së parë të autostradës dhe duke tentuar të kalojnë në trasenë tjetër kanë rë*në në humnere pasi që hapësira në mes dy traseve është afër 3m.


Vi,ktimat kanë qenë punëtor të kompanisë së udhëtimeve ( konduktor)”, thuhet në njoftimin e Policisë. Lidhur me këtë rast, P*rokuroria e Kri,meve të R*ënda ka konstatuar se dy personat vd,iqën pasi dolën nga autobusi i ndalur jashtëligjshëm në autostradë. Me urdhër të p*rokurorit 3(tre) shoferë të autobusave të cilët janë ndalur në autostradë në kundërshtim me ligjet e komunikacionit rrugor, janë ndaluar në mbajtje për 48 orë.

“Pas konsultimeve me P*rokurorinë e K*rimeve të R*ënda është konstatuar se si pasoje e ndaljes se autobusëve në autostradë e qe bie në kundërshtim me ligjet në fuqi kanë shkaktuar rrezik të përgjithshëm me pasoje vd,ekjen pasi që dy vi,ktimat kanë dal nga autobusët”, thuhet në njoftimin e Policisë. Për vd,ekjen e dy të rinjëve ka reaguar edhe kompania ku ata ishin të punësuar. Përmes një postimi në Facebook, Sharr Travel ka shprehur ka njoftuar për vd,ekjen e dy punëtorëve dhe u ka shprehur ngushëllime familjarëve dhe miqve të vi,ktimave. “Me pikëllim të thellë ju njoftojmë që dy punëtorët e agjencisë tonë Arianit Bytyqi dhe Gentrit Gallopeni kanë ndërruar jetë pas një fatkeqësie . Ngushëllime për familjet, miqtë dhe stafin .


Dy të rinjët vdiqën në autostradë, shokët e tyre më fjalë prekëse për ta

Dy të rinjë kanë humbur jetën sot në autostradë. Arianit Bytyqi 26 vjeçar dhe Gentrit Gallopeni 20 vjeç, të dy kondukterë me profesion, kanë vd,ekur në orët e para të mëngjesit të sotëm pas r*ënies në një humnerë në autostradën “Ibrahim Rugova”. Fitim Morina ka shkuar fjalë prekëse për tezakun e tij Gentrit Gallapenin dhe shokun Arianit Bytyqi, dy të rinjtë që mëngjesin e sotëm humbën jetën t*ragjikisht në autostradën “Ibrahim Rugova”. Fitimi thotë se së bashku me djemët e ndjerë kishe bërë shumë plane për të ardhmen dhe tani ndihet i pikëlluar se e kanë lënë të dy.

“Ooo tezaki jem Gallapeni Gentrit a ki harru qa kem fol per te ardhmen pse um tradhtove edhe ikee e me le vetem , ti sje mi realizu planet qe i kem mendu do te kujtoj gjithmon tezaki jem i dashur inshalla ne xhehnet…. Oo shoku Arianit Bytyqi mthojshe Geti djal i mir e i urt a kaq shum u pasket dasht sa te dyt per ni dit me shku ne boten tjeter .Do te ju kujtoj gjdo here inshalla ne xhenet”, thuhet në shkrimin (pa ndërhyrje) e Fitim Morinës. Arianit Bytyqi 26 vjeçar dhe Gentrit Gallopeni 20 vjeç, të dy kondukterë me profesion, kanë v*dekur në orët e para të mëngjesit të sotëm pas r*ënies në një humnerë në autostradën “Ibrahim Rugova”.


Kujtojmë, se për humbjen e dy jetëve, me urdhër të p*rokurorit 3(tre) shoferë të autobusave të cilët janë ndalur në autostradë në kundershtim me ligjet e komunikacionit rrugor, janë dërguar në mbajtje për 48 orë. Ndërkohë, Policia e Kosovës ka konfirmuar se dy të rinjtë gjetën vd,ekjen pasi ranë në humnerë teksa po kalonin nga një trase në tjetrën në autostratën “Ibrahim Rugova”, në segmentin Suharekë – Duhël.

Në momentin që kanë kaluar mburojën e trasesë së parë të autostradës dhe duke tentuar të kalojnë në trasenë tjetër kanë r*ënë në humnere pasi që hapësira në mes dy traseve është afër 3m. Me urdhër të p*rokurorit 3(tre) shoferë të autobusëve të cilët janë ndalur në autostradë në kundërshtim me ligjet e komunikacionit rrugor, janë ndaluar në mbajtje për 48 orë. Janë intervistuar një numër i dëshmitareve lidhur me rastin. Pas konsultimeve me P*rokurorinë e Kri,meve të R*ënda është konstatuar se si pasoje e ndaljes se autobusëve në autostradë e qe bie në kundërshtim me ligjet në fuqi kanë shkaktuar rr*ezik të përgjithshëm me pasoje v*dekjen pasi që dy v*iktimat kanë dalë nga autobusët. Trupi i pajetë i vi,ktimave është dërguar për autopsi.