Last

Pronari i ri i shtëpisë dëgjon zhurma të çuditshme në bodrum. Kur sheh se çfarë ishte gati sa si bie pika!


Unë nuk jam i sigurt se sa kohë ka qenë atje poshtë’ .“Sapo kisha blerë një shtëpi e cila ka një gropë të mbyllur në bodrum,” tha burri. “Nuk jam i sigurt se sa kohë ka qenë atje poshtë”. Me sa duket, njeriu kishte blerë kohët e fundit shtëpinë e St Louis, por kur zbriti poshtë për të kontrolluar,


ai gjeti nje qen te deshperuar te lidhur me zinxhirë. Nuk isha i sigurt nëse qeni do të ishte agresiv, keshtu qe njoftova ‘Stray Rescue’ per ta marre ate.Sapo shpëtuesit hapën derën, reagimi i qenit i tregoi të gjitha. Ai tundi bishtin duke i pershendetur përzemërsisht. Ai ishte aq i ngazëllyer për të qenë i lirë, saqe zinxhiri gati po e mbyste nga perpjekjet e tij per te ngjitur shkallet.

Pasi shpëtuesit e nxorren jashtë, ata vëzhguan bodrumin për të parë se në çfarë gjendjeje kishte jetuar. Zona ishte e mbushur me mbeturina dhe plehra dhe kishte shumë fekale në zonën e vogël ku qendronte qeni me zinxhirin e tij te shkurter, duke i bërë ata të besonin se ai ishte lënë atje për një kohë të gjatë.Qeni hidhej gjithe qef tek shpetuesit e tij,duke treguar dashuri ndaj tyre ,pasi i dhane mundesi për të parë dritën e diellit. Shpëtuesit vendosën ta quanin Bean Jumping. U zbulua më vonë se një qe kishte zënë pronën ne menyre te paligjshme e kishte lene kete qen te embel ne vendin e mbeturinave,kur ishte larguar qe aty.Askush nuk e di pse ata e lanë pronën me një nxitim të tillë apo pse ata e lanë qenin prapa, por fatmirësisht Jumping Bean tani do të ketë nje jete me te mire.