Last

Rashica me numër të ri në fanellë!


Futbollisti Milot Rashica duket se është në planet afatgjata të klubit gjerman, Werder Bremen. Skuadra e Werderit ka bërë disa ndryshime në klubin e saj dhe pjesë e këtyre ndryshimeve ka qenë dhe lojtari nga Vushtrria.


Numri në fanellën e Rashicës do të jetë 7-të dhe jo më nr.11, kjo gjë është bërë publike në faqen zyrtare të Werder Bremenit.

Nr.7,në botën e futbollit tashmë po e preferojnë yjet më të mëdhenj dhe Rashica mund të themi se i ka aftësitë për të qenë një nga më të mirët.

Ylli nga Kosova ka qenë prej më të mirëve në fanellën e Werderit në edicionin që e lamë pas në Bundesliga I. Ai pritet të jetë edhe më i mirë dhe të shënojë edhe më shumë gola në edicionin e ri!


Numri në fanellën e Rashicës do të jetë 7-të dhe jo më nr.11, kjo gjë është bërë publike në faqen zyrtare të Werder Bremenit.

Nr.7,në botën e futbollit tashmë po e preferojnë yjet më të mëdhenj dhe Rashica mund të themi se i ka aftësitë për të qenë një nga më të mirët.

Ylli nga Kosova ka qenë prej më të mirëve në fanellën e Werderit në edicionin që e lamë pas në Bundesliga I. Ai pritet të jetë edhe më i mirë dhe të shënojë edhe më shumë gola në edicionin e ri!