Portali Live Futboll BST ju dedikon këtë artikull të gjithë fansave të futbollit që kanë dëshirë t'i shikojnë ndeshjet në HD, ndiqni hapat më poshtë...

Shkarkoni dhe instaloni Ace Stream: KËTU


Tani drejtohuni në këto faqe dhe i gjeni linqet për t'i hapur me Ace Stream!

1. https://livesport.ws/en/

2. http://livetv.sx/enx/

Si shembull që t'ua demonstrojmë kemi zgjedhur faqen https://livesport.ws/en pasi është më e lehtë për përdorim.

Linkun e gjeni duke zgjedhur opsionin ''Watch'' në ndeshjen që dëshironi ta shikoni.

Sigurohuni që linku është për Ace Stream si në foton më poshtë:

Dhe pasi të klikoni Watch, shfaqet një dialog për të konfirmuar hapjen e Ace Stream, konfirmojeni, ajo starton, mbushet 100% e shfaqet ndeshja në HD.

Nëse ndodh që nuk hapet ndonjë link, atëherë ndërrojeni.

Për çdo problem na shkruani në komente.

Shikim të këndshëm!

Ftoni shokët tuaj, pasi sigurisht edhe ata dëshirojnë shumë që të mësojnë këtë!


Previous Next