Një 25 vjeçar ka humbur jetën gjatë ditës së premte në Gjermani. Liridon Shahini nga Prishtina ka p*ësuar një a*ksident fatal me minibager, ndërkohë që ishte duke punuar. Mësohet se ngjarja ka ndodhur pas rrokullisjes në kahun e majtë të minibagerit,


kur Liridoni mundohej të kërcente jashtë por nuk pati mundësi t’i shpëtojë vd’ekjes nga pesha e rëndë e minibagerit, përkundër faktit se ai ishte ndihmuar nga punëtorët e tjerë shqiptarë aty.

Lajmin për vd’ekjen e Liridonit, e kanë bërë të ditur të afërmit e tij. Ndryshe, Liridoni, familja e të cilit është me prejardhje nga Medvegja ka lënë mbrapa gruan dhe 2 fëmijë.


Previous Next