Dy të vde.kur dhe një i lënduar është bilanci i tragjedisë që ndodhi në Çair, gjatë gërmimit të një kanali për furnizim me ujë.

Vik.timat janë vëllezër, njëri 26 dhe tjetri 28 vjeçar ndërsa i lënduari i moshës 54 vjeçare.


Vik.timat kanë qenë pjesë e një kompanie private ku pronar jo zyrtarisht flitet se është babai i tyre i cili gjatë momenteve të tra gjedisë ka qenë duke drejtuar ekskavatorin.

Babai i tyre ka hyrë i pari për t’i shpëtuar, ndërkaq menjëherë janë bashkangjitur dhe shumë banorë të tjerë që kanë ndodhur afër fatkeqësisë. Por përpjekjet e tyre rezultuan pa sukses.Previous Next