Një foshnje e porsalindur, e cila pu.shtoi zemrat e miliona njerëzve në mbarë botën, ka ndërr.uar jetë. Fotografia pr.ekëse në Florida, ku tregonte përqafimin e binjakëve Hawk dhe Mason Buchmeye, është parë më shumë se gjashtë milionë herë pasi familja e tyre e publikuan.


Hawk, ka lindur me një çrreg.ullim të rrallë që kërkonte disa op.erime komp.likuese dhe gjithnjë duhej përdorur një ventilator për të marr frymë. Përqafimi em.ocionues i binjakëve ndodhi pikërisht pas 11 ditëve që kur erdhën në jetë.

Fotografia e cila u shpërnda në rrjetet sociale tregonte momentet kur Mason e takoi vëllanë e vogël derisa e përq.afonte dhe liroi buzëqeshje në mënyrë instiktive, shkruan Stuff, njofton Klan Kosova. I vogli Hawk, nuk arriti të mbij.etonte, ndonëse prindërit me shumë dh.imbje thanë se i vogli i tyre iku dhe nuk do të vuajë nga sëm.undja e tij më.Previous Next