Dani Ceballos do të jetë në mesin e lojtarëve që do të largohet nga Real Madrid.

‘Los Blancos’ janë ndër skuadrat më aktive në tregun e transferimeve, ku kanë afruar disa lojtarë me emër, dhe në mesin e tyre edhe Eden Hazard.


Ardhjet e emrave të mëdhenj do të detyrojnë Zidanen që t’u tregojë derën disa lojtarëve, pasi edhe ashtu ka numër të madh të lojtarëve në dispozicion.

Mediet në Spanjë shkruajnë se Zidane tashmë i ka bërë të ditur Ceballos se nuk bën pjesë më në planet e tij.

Pori, besohet i menjëhershëm të ketë qenë reagimi i mbrojtësit 22 vjeçar.

“Mos u shqetësoni zotëri, as unë nuk dua të punoj më me ju”.


Previous Next