Finalja e Kupës së Amerikës.

INFO:

Në linqe mund të shfaqen reklama që nuk janë tonat, pra nëse hapen faqe tjera (mund të ndodh deri 3 reklama!), atëherë kthehuni dhe në tentimin e 4-të provoni përsëri linkun dhe hapet ndeshja.

Ju kërkojmë ndjesë, pasi mundohemi që t'u japim linqet më të lehta për t'i shikuar ndeshjet!

Nëse keni diçka të paqartë, na shkruani në komente.

Më poshtë mund ta shikoni ndeshjen:


Opsioni 1:


Opsioni 2:


Opsioni 3:Opsioni 4:


Opsioni 5:


Opsioni 6:Opsioni 7:


Opsioni 8:


Opsioni 9:Opsioni 10:


Opsioni 11:


Vazhdo tek linqet tjera të ndeshjes KËTU


Previous Next