UEFA ka konfirmuar se në Ligën e Kampionëve këtë sezon do të paguajë 1.75 miliardë funte.

Manchester City, Liverpool, Chelsea dhe Tottenham do të marrin automatikisht 14 milionë funte pas arritjes në fazën e grupeve, skuadrat do të marrin 2.4 milionë funte për fitore dhe 800 000 funte në barazim në këtë fazë.


Çmimet e kualifikimeve:

Kualifikimi i fundit 16: 8.5 milionë funte

Kualifikimi Tremujor Final: 9.5 milionë funte

Kualifikimi në gjysmëfinale: 11 milionë funte

Kualifikimi në Finale: 13.7 milionë funte

Fituesi i Ligës së Kampionëve: 3.5 milionë funte

Kupa kualifikuese e Super Cup: 3 milionë funte

Ndërsa në Europa Legue:

Kualifikimi në grupe: 2.5 milionë funte

Ndërsa për çdo fitore: 511 mijë funte.


Previous Next