Një i ftohtë i madh në Argjentinë ka bërë që shumë njerëz në botën e futbollit të bëjnë atë që munden për të mbështetur popullatën e pastrehë të vendit dhe Lionel Messi po bën gjithashtu punën e tij.


Restoranti i familjes së tij në Rosario, me emrin VIP, ka ofruar një pjatë ushqimi të ngrohtë për ata që kanë nevojë që nga e premtja e kaluar.

”Ne gjithashtu kemi dhënë kafe, pije joalkoolike dhe madje edhe pak verë për disa”, tha menaxheri i restorantit Ariel Almada.

“Shumë njerëz erdhën dhe ishin shumë të respektueshëm”.

”Ne do ta mbajmë këtë për 15 ditë, çdo natë nga ora 19:00 deri në orën 21:00 “.


Previous Next