Një polic i Kosovës, në tesha civile, ka tentuar t’ia marrë dokumentet një qytetari në kufi.

I veshur me rroba civile, me shorce, polici ka dështuar t’ia marrë dokumentet shoferit.


Një tjetër qytetar e ka regjistruar gjithë ngjarjen dhe i ka treguar policit përgjegjësitë.

I ka thënë se s’mund t’ia marrë askujt dokumentet vetëm pse ka pasur ndonjë frustrim të momentit me kolonat e veturave.


Një polic i Kosovës, në tesha civile, ka tentuar t’ia marrë dokumentet një qytetari në kufi.

I veshur me rroba civile, me shorce, polici ka dështuar t’ia marrë dokumentet shoferit.

Një tjetër qytetar e ka regjistruar gjithë ngjarjen dhe i ka treguar policit përgjegjësitë.

I ka thënë se s’mund t’ia marrë askujt dokumentet vetëm pse ka pasur ndonjë frustrim të momentit me kolonat e veturave.


Previous Next