Instagram-i mund të jetë një minierë e vërtetë ari, veçanërisht për një yll të sportit. Faqja "HopperHQ.com" ka analizuar të ardhurat e sportistëve më të famshëm nga reklamat dhe ka bërë një renditje të atyre që fitojnë më shumë për çdo postim të bërë në rrjetin social.


Ai që i shikon të gjithë nga lart poshtë është ylli i Juventus-it, Cristiano Ronaldo, i cili fiton 975 mijë dollarë (875 mijë euro) për çdo fotografi të postuar.

Podiumi kompletohet nga Neymar dhe Messi.

Previous Next