Lionel Messi është ende duke u rikuperuar nga dëmtimi dhe Ernesto Valverde ka këmbëngulur që ai nuk do të rrezikojë fitnesin e tij duke e përdorur atë në ndeshjen e Barcelona kundër Athletic Bilbaos.


Trajneri 55-vjeçar ka pohuar, megjithatë, se procesi i rikuperimit të kapitenit është në rrugën e duhur.

“Ne nuk do të rrezikojmë dhe aq më pak me Leon”, tha Valverde..

“Ai nuk ka trajnuar ende me ekipin”.

“Ne do të presim, por ai po ndjek një proces mjaft të mirë të rikuperimit”.

Previous Next